ACTIC – Aula Activa Formació i Serveis S.L.

 

El 4 d’agost es va emetre a l’edició del migdia del telenotícies de TV3 un reportatge sobre l’ACTIC i la seva utilitat a l’hora de buscar feina per a aquelles persones que, arran de la situació de crisi, han perdut el seu lloc de treball i es troben a l’atur.

És el cas d’Olga Montserrat, posseïdora d’un certificat ACTIC, que aquest estiu està treballant com a administrativa a l’Illa Fantasia, gràcies en part al fet d’haver acreditat un bon nivell en competències TIC. Així, l’ACTIC serveix per marcar un estàndard perquè les empreses i l’Administració sàpiguen quines capacitats digitals tenen els treballadors.

D’altra banda, Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, hi parla sobre la revolució digital que estem vivint en l’actualitat i afirma que necessitem ciutadans preparats i empreses que siguin capaces de desenvolupar una nova economia per afrontar l’era actual.

El vídeo es pot veure mitjançant el servei de TV3 a la carta. S’hi pot accedir directament mitjançant aquest enllaç: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/certificacio-de-competencies-digitals-generalitat-una-oportunitat-per-tenir-feina/video/5543566/.

 

Cordialment,

 

Oficina Gestora de l’ACTIC