cursos consorci 19 – Aula Activa Formació i Serveis S.L.

FORMACIÓ CONTÍNUA 2021 – 2022 (CONSORCI)
sigsig

Pla de formació professional per a l’ocupació, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Promogut per:

Logo GENCAT

Logo SEPE

 

Aula Activa realitzarà el procés de selecció de les persones treballadores que participen en les accions formatives, en funció del compliment de les condicions generals de preinscripció del centre, i atenent les prioritats i requeriments del programa de formació, i als criteris indicats amb la resolució  dels programes de formació professional per a l’ocupació per a persones treballadores ocupades, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, segons el pla formatiu:

SECTORIAL

RESOLUCIÓ del 23 d’octubre de 2020 de l’ordre TSF/30/2020, per la qual s’obre la convocatòria de 2020.

  • Adreçat prioritàriament a treballadors/es en règim general i/o autònoms i un percentatge de persones desocupades. Les persones afectades per un ERTO, es consideren treballadors/es en actiu

ORIENTACIÓ I FORMACIÓ

RESOLUCIÓ del 27 d’abril de 2021 de l’ordre TSF/86/2021, per la qual s’aproven les bases reguladores dels programes mixtos d’orientació i formació professional per a l’ocupació per a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19 (DOGC núm. 8399 de 30.04.2021).

  • Adreçat prioritàriament a col·lectius en situació d’ERTO. També podran participar treballadors/es en règim general i/o autònoms/es i un percentatge de persones desocupades.