Cursos SOC (FOAP 18) – Aula Activa Formació i Serveis S.L.

SOC (Programa FOAP 18)
sigsig

Pla de formació d’oferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya dirigit a:

  1. Treballador desocupats.
  2. Treballadors ocupats d’empreses privades amb possibilitats de compatibilitzar la formació en la feina (places limitades per convocatòria).

Requisits:

  • Estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya abans d’iniciar l’acció formativa, tant si són persones treballadores en situació d’atur, com si són ocupades.
  • L’alumnat ha de complir els requisits que el programa de l’especialitat formativa preveu, o bé els previstos en el Reial decret que reguli el certificat de professionalitat en què s’hagi d’inscriure.

Finançat per:

SOC_COL

Log GENCAT
Log SEPE

Aula Activa realitzarà el procés de selecció de les persones treballadores que participen en les accions formatives, en funció del compliment de les condicions generals de preinscripció del centre, i atenent les prioritats i requeriments del programa de formació, i als criteris indicats amb la resolució EMO/260/2015 i ampliada en  la resolució EMO/2673/2015 de 20 de novembre.